BY HEINO
 
  • STYLEN op 1,5 METER AFSTAND
  • Winkel 1heino plus_1Ik werk al 26 jaar in de herenmode. In 2016 startte ik een eigentijdse herenmodezaak in Bussum. En ik vind het iedere keer weer leuk om klanten te verrassen met een gevarieerde collectie. Ik zie mijzelf als een personal stylist. Ik weet precies wat een klant ‘past’, zowel fysiek als mentaal. Het is voor mij de beloning dat klanten tevreden de deur uitgaan, ongeacht of men iets gekocht heeft. 

Mijn team bestaat uit mijn medewerker Mike van Tol, twee part-time dames en twee oproepkrachten. Wij werken als één team met dezelfde passie en zijn helemaal gericht op onze klanten. In 2019 werd BY HEINO gekozen tot Winkelier van het Jaar in Gooi en Vechtstreken. 

Ook in 2019 kregen wij het zilveren Keurmerk voor Toegankelijkheid. De winkel is geheel rolstoel vriendelijk en we hebben een ruime paskamer midden in de winkel. Ook is mijn focus op duurzaam ondernemen gericht. Ik heb het hele interieur samengesteld uit gerecylde materialen. De toonbank en de tafel zijn er een goed voorbeeld van. Een mooi kenmerk onder de tafel is het oude Singer-onderstel. 

 

  • Winkel 1heino plus_1
  • Winkel 1heino plus_1
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn